Fuldt hus

Kategori: Nyheder Publiceret: Fredag, 4. juni 2021 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Der var fuldt hus i Odysseus torsdag aften. Ansigter vi ikke havde set længe dukkede op og det var herligt.

Men programmet var heller ikke dårligt. Claus Olsen talte om den nye bog "Skak i Gladsaxe". Og der var ost og rødvin til at skylle efter med.

Vi hørte om den forsvundne formand. Og hvordan en kæde-skakklub-starter med temperament havde æren af at starte Odysseus i 1976.

Vi så partier med Søborg-varianten (Lc4 i siciliansk) og den store k-skak-spiler Julius Nielsen fik ørerne i maskinen imod en lokal spiller.

Bagefter var der tid til en rask lyn-turnering. Og Jesper A skovlede al modstand til side og vandt sikkert. Godt spillet.

Næste gang er der klubmesterskab i lyn.

Visninger: 438